TÅRNAGENT-helg

TÅRNAGENT-HELG i Gjerde kyrkje laurdag 29. og søndag 30. januar.

NB! Her er ei topp hemmeleg melding til deg som er 8 år og dine føresette.

Me treng deg til å vera med å løyse oppdrag og mysterier!

Difor ynskjer me alle 3. klassingar i Etne og Skånevik velkomne til Tårnagenthelg!

Agentmøtet laurdag startar i Gjerde kyrkje kl. 16.30 og held på til ca. 19.30. Då vil alle agentar få utdelt agentbevis.

Søndag treffest me i god tid til Tårnagentgudsteneste kl. 11. (Her må me sjå kva smittevernreglar som gjeld, om me ikkje kan møtast til Gudsteneste, blir det lagt opp til noko digitalt.)

Klarer de agentar å løyse alle mysteria……..så er det utlova ein dusør!

I 2022 vil det vera mange agentar i mange kyrkjer over heile landet som skal løyse mysterier. Me håpar du har lyst å vera med!

PÅMELDING innan onsdag 26. januar!

Få føresette til å melde deg på. (Om du som foreldre kan vera med litt på laurdagen og hjelpa til litt, send meg gjerne ei melding)

LINK TIL HEMMELEG PÅMELDING HER

Elisabeth Vae Haaland

Kyrkjelydspedagog

Dette er eit ledd i trusopplæringa vår.
Alle barn i Etne og Skånevik født i 2013, som er døypte, skal ha fått brev i posten. Om du kjenner barn som ikkje har fått invitasjon er dei sjølvsagt velkomne til å vera med.